Merhaba arkadaşLar;bugün çok önemLi bir konuya değinmek istiyorum.Çoğu arkadaşımız ASP-PSP programLarını kuLLanamadıkLarından kendiLerini gereksiz hissediyorLar.Bu nedenLe boş zamanLarımda ASP-PSP dersLeri vermeye karar verdim.Bu “Kağıt Kıvırma Efekti”ni öğreniyoruz;
PSP programımızı açıyoruz.FiLe-Open yaparak istediğimiz herhangi bir resmi açıyoruz.
1.bmp
Effects-İmage Effects-Page CurL seçiyoruz.Ve boyutLarı aşağıdaki gibi ayarLıyoruz.(Yeni başLayanLar için bu boyutLar,biLenLer kendiLerine göre düzenLeyebiLirLer)
2.bmp
İlk kıvırmamızı yaptık.BeğenenLer tek kıvırmayı kuLLanabiLirLer.Ben 3’Lüyü daha çok sevdiğimden aynı resmi bu işLemLerden 2 kere daha geçiriyorum.Her defasında aşağıdaki tabLodaki yerLerin rakamLarını azaLtırsanız benim eLde ettiğim gibi bir çaLışmaya sahip oLursunuz.Kaydetmek için;FiLe-Save As demeniz yeterLi…
3.bmp
Bu rakamLar azaLdıkça kıvırma daha da uca iner!
İşte resmin son haLi;
son.bmp
Yaptığınız çaLışmaLarı sizLerde bLogunuzda yayımLayın,sizLerde başkaLarına öğretin,payLaşın.PayLaşmak biLginizden hiçbir şey eksiLtmez arkadaşLar!İsteyenLer yazımı kopyaLayıp kendi bLogLarında yayımLayabiLir.
candydolldan alıntıdır